Projecten

Project: Van Beurden Carrosserieën

Door van Beurden carrosserieën in De Lier zijn wij gevraagd om de verlichting in hun drie spuitcabines te vervangen. Dit in kader van het verduurzamen van het bedrijf. Wij hebben al de tl-verlichting in de cabines vervangen voor led strips. Aangezien de binnenwerken van de lichtbakken dezelfde afmetingen hebben was dit relatief eenvoudig te verwisselen. De nieuwe led strips zijn niet alleen meer duurzaam maar geven daarentegen ook meer werklicht waardoor de werkzaamheden beter uit te voeren zijn.

Project: Tielemans

Voor komkommer tuinder Tielemans hebben wij een dimbare led installatie mogen verzorgen. Wij hebben de besturingspanelen opgehangen en aangesloten. De voedingskabels van deze besturingspanelen hebben wij aangesloten op het trafo station.

Project: Flower 4 all

Bij Flower 4 all hebben wij een mooie airmix installatie mogen instaleren. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf het klimaat in de kas beter kan beheersen wanneer het schermdoek gesloten is.
Er word droge lucht boven het schermdoek vandaan gehaald. Dit zorgt er voor dat er in de kas minder vochtig word. Wat normaal wordt gedaan door extra te stoken, dus minder stook kosten en een beter klimaat.

Geïnteresseerd geraakt in onze diensten?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!